ASML 2

Binnen Brainport Avenue heerst een klimaat van open innovatie. Samen werken is dé succesfactor!

The Strip

Ontmoet vandaag uw partners van morgen!

N2 's nachts

Brainport is goed voor 25% van de Nederlandse export, en 35% van de private investeringen in R&D!

1 2 3

Brainport Avenue cafe Van der Valk Hotel Eindhoven 21 maart 2013

Dinsdag 12 Februari 2013

Donderdag 21 maart 2013: Brainmarker en HOV-2

Locatie: Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven
Op donderdag 21 maart 2013 organiseren we het achtste Brainport Avenue café. Het café vindt deze keer plaats in het Van der Valk Hotel Eindhoven waar we in zullen gaan op enkele interessante ontwikkelingen die daar plaatsvinden:  de realisatie van de ‘Brainmarker’, de aanleg van de HOV-2 en de investering van het Van der valk hotel om toekomstbestendig te opereren in de markt.
De Brainport Avenue cafés, de informele netwerkbijeenkomsten die wisselende thema’s hebben, worden een aantal  malen per jaar  georganiseerd voor alle ondernemers in het Brainport Avenue-gebied (van 15.30 uur – circa 18.00 uur). De deelname is gratis.

Thema
Tijdens het Brainport Avenue Café laten we met presentaties en rondleidingen zien hoe het staat met de ontwikkelingen rondom, en bij, Van der Valk Hotel Eindhoven. Er wordt momenteel hard gewerkt om een hoogwaardige hotel- en congreslocatie te creëren die een belangrijke hospitality functie vervuld voor de regio. Grotendeels is deze nieuwbouw al gerealiseerd en we laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast speelt het project ‘Brainmarker’ een hoofdrol op deze middag. De ‘Brainmarker’ is een innovatieve, 40 meter hoge reclamemast , is speciaal voor de Brainport regio ontworpen samen met de Design Academy Eindhoven. Hij verbeeldt de kernwaarden waar de Brainport regio voor staat: high tech, creëren en ontdekken, innovatie! Tot slot willen we garag aandacht besteden aan de HOV-2 die direct langs Hotel Eindhoven loopt.

Programma
15.30-16.00        ontvangst met koffie en thee
16.00-16.20        Presentatie over de ‘Brainmarker’
16.20-16.40        Presentatie ontwikkelingen bij Van der Valk
16.40-17.00        Presentatie over HOV-2
17.00-17.30        Rondleiding door nieuwbouw Van der Valk
17.30 - eind        Netwerkborrel

Aanmelden
Bent u benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen in de Brainport-regio? Meldt u zich dan aan voor het Brainport Avenue café via onderstaand inschrijfformulier.

Vragen?
Brainport Avenue heeft een eigen projectbureau dat te bereiken is via info@brainportavenue.nl.
We hopen u te mogen ontmoeten op 21 maart!