ASML 2

Binnen Brainport Avenue heerst een klimaat van open innovatie. Samen werken is dé succesfactor!

The Strip

Ontmoet vandaag uw partners van morgen!

N2 's nachts

Brainport is goed voor 25% van de Nederlandse export, en 35% van de private investeringen in R&D!

1 2 3

Brainport Avenue Cafe 3 oktober

Donderdag 3 Oktober 2013

Locatie: Connect Group, Veldhoven

Donderdag 3 oktober 2013:  Brainport Innovatie Campus
Locatie: Connect Group, De Run 4281, 5503 LM Veldhoven.


Op donderdag 3 oktober  2013 organiseren we het tiende Brainport Avenue café. Het café vindt deze keer plaats bij het bedrijf Connect Group waar we in zullen gaan op de ontwikkelingen rondom de Brainport Innovatie Campus (BIC). Het BIC is onderdeel van de ambitieuze gebiedsontwikkeling Landelijk Strijp. Een nieuwe, toekomstgerichte en duurzame locatie bestemd voor de open supply chain van mechatronicabedrijven, kleinere systeembedrijven en specialistische kennistoeleveranciers. Bij uitstek geschikt voor samenwerking en open innovatie. De gemeente Eindhoven heeft het initiatief genomen om, samen met en voor dit bedrijvenetwerk, te werken aan een vernieuwende werkomgeving om toeleveranciers uit dezelfde keten op 1 plaats samen te brengen.
Daarnaast geeft ons gastbedrijf van de middag, Connect Group, een ‘kijkje in de keuken’. Directeur Martin Saris vertelt over het bedrijf en we zullen op rondleiding gaan. Uiteraard sluiten we de middag af met een aangeklede borrel.
De Brainport Avenue cafés, de informele netwerkbijeenkomsten met wisselende thema’s, worden een aantal  malen per jaar  georganiseerd voor alle ondernemers in het Brainport Avenue-gebied (van 15.30 uur – circa 18.00 uur). De deelname is gratis.

Bedrijf
Connect Group levert de beste Electronic Manufacturing Services aan een brede waaier van markten. Connect Group ondersteunt klanten in de ontwikkeling en productie van kabels, kabelbomen, samenbouw en testen van PCB’s, en het samenbouwen en testen van eindproducten.Hun diensten omvatten: technologie, modulebouw, PCB-assemblage, kabelassemblage


Programma
15.30                     Ontvangst met koffie en thee
16.00                     Welkom door wethouder Prinsen, gemeente Veldhoven
16.10                     Presentatie Brainport Innovatie Campus
16.30                     Presentatie Connect Group                   
16.50                     Rondleiding door het bedrijf
17.30                     Netwerkborrel


Aanmelden
Bent u benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen in de Brainport-regio? Meldt u zich dan aan voor het Brainport Avenue café via onderstaand formulier.

Vragen?
Brainport Avenue heeft een eigen projectbureau dat te bereiken is via info@brainportavenue.nl
We hopen u te mogen ontmoeten op 3 oktober a.s.!