ASML 2

Binnen Brainport Avenue heerst een klimaat van open innovatie. Samen werken is dé succesfactor!

The Strip

Ontmoet vandaag uw partners van morgen!

N2 's nachts

Brainport is goed voor 25% van de Nederlandse export, en 35% van de private investeringen in R&D!

1 2 3

Brainport Avenue Cafe 21 november

Donderdag 21 November 2013

Locatie: De Lage Landen

Op donderdag 21 november 2013 organiseren we het elfde Brainport Avenue café. Het café vindt deze keer plaats bij het bedrijf De Lage Landen waar we de nieuwe handleiding voor bedrijven ‘Guided Choices Towards a Circular Business Model’ zullen presenteren. Deze handleiding is opgesteld in opdracht van het SRE door De Lage Landen en One Planet Architecture institute. De handleiding moet ondernemers helpen die willen onderzoeken of de circulaire economie ook voor hen kansen biedt, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Naast presentaties zal een deel van de middag in het teken staan van een ‘kijkje in de keuken’: een rondleiding door het BREEAM-gecertificeerde pand van De Lage Landen.

De Brainport Avenue cafés, de informele netwerkbijeenkomsten met wisselende thema’s, worden een aantal malen per jaar georganiseerd voor alle ondernemers in het Brainport Avenue-gebied (van 15.30 uur – circa 18.30 uur). Deelname is gratis.

Bedrijf: De Lage Landen is een wereldwijde aanbieder van financieringsoplossingen zoals vendor finance, carleasing, leasing, en factoring voor bedrijven. Met meer als 5.000 professionele medewerkers helpt DLL hun klanten een groter marktaandeel te verwerven, hun winstgevendheid te vergroten en strategische doelente behalen. En dat doen ze in meer dan 38 landen in Europa, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Australië. DLL is een volle dochteronderneming van de Rabobank Groep, de meest kredietwaardige particuliere bank ter wereld.

Programma
15.30 Ontvangst met koffie en thee
16:00 Welkom namens DLL - Jan Kusters, Executive Board Member DLL
16.10 Welkom namens Brainport Avenue
16.20 Presentatie van de handleiding door Douwe Jan Joustra en Frits Engelaer
16:40 Officieel aanbieden van het rapport
16.45 Rondleiding langs BREEAM elementen in het DLL kantoor
17.15 Netwerkborrel

Aanmelden
Bent u benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen in de Brainport-regio? Meldt u zich dan aan voor het Brainport Avenue café via het onderstaande formulier.

Vragen?
Brainport Avenue heeft een eigen projectbureau dat te bereiken is via info@brainportavenue.nl.
We hopen u te mogen ontmoeten op 21 november!

Dit Brainport Avenue café wordt mede mogelijk gemaakt door


Meld je aan voor dit evenement

Vul onderstaand formulier in:

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht.