ASML 2

Binnen Brainport Avenue heerst een klimaat van open innovatie. Samen werken is dé succesfactor!

The Strip

Ontmoet vandaag uw partners van morgen!

N2 's nachts

Brainport is goed voor 25% van de Nederlandse export, en 35% van de private investeringen in R&D!

1 2 3

Brainport Avenue café. Locatie Eindhoven Airport. 24-05-2012

Donderdag 24 Mei 2012

Graag nodigen we u uit voor het Brainport Avenue café op donderdag 24 mei aanstaande om 15.30 uur, met als thema “De economische meerwaarde van het gebied Eindhoven Airport. Deze informele netwerkbijeenkomsten met wisselende thema’s worden een aantal keer per jaar georganiseerd voor alle ondernemers in het Brainport Avenue-gebied  (van 15.30 uur – tot circa 18.30 uur). Dit maal zijn we te gast bij Eindhoven Airport. Deelname is gratis.

Het programma

Wethouder List heet u deze middag welkom in de mooie foyer van Eindhoven Airport. Vervolgens geeft Barcode Architects, een internationaal bureau, voor architectuur, stedenbouw en design, haar toekomstvisie op het Knooppunt Eindhoven Airport: De ambitie van een nieuw station Eindhoven Airport en de rol van een strategische gebiedsontwikkeling voor het gebied. De heer Meijs van Eindhoven Airport zal daarop o.a. aan de hand van beeldmateriaal inzoomen op de toekomstplannen van Eindhoven Airport en de bijdrage van Eindhoven Airport aan de economische groei van de Brainport Regio Eindhoven. De middag sluit af met een aangeklede netwerkborrel.

15.30 uur      Ontvangst

16.15 uur      Toekomstvisie Knooppunt Eindhoven Airport door de heer Dirk Peters, BARCODE Architects

16.45 uur      De toekomst van Eindhoven Airport en de bijdrage van de luchthaven aan de economische groei van de Brainport Regio Eindhoven   door de heer Joost Meijs, Chief Executive Officer Eindhoven Airport

17.30 uur      Start netwerkborrel

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt. Meldt u zich dus snel aan door een e-mail te sturen naar mevr. Joni Braas, j.braas@sre.nl . U ontvangt een bevestiging van uw deelname.
Komt u niet naar de bijeenkomst maar wilt u wel op de hoogte blijven, stuur dan ook een e-mail naar j.braas@sre.nl .

We hopen u te mogen ontmoeten op 24 mei aanstaande op Eindhoven Airport.

 

 

 

 

Brainport Avenue is een project van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven samen met de provincie Noord-Brabant en de gemeenten Best, Son & Breugel, Eindhoven, Veldhoven en Waalre.