ASML 2

Binnen Brainport Avenue heerst een klimaat van open innovatie. Samen werken is dé succesfactor!

The Strip

Ontmoet vandaag uw partners van morgen!

N2 's nachts

Brainport is goed voor 25% van de Nederlandse export, en 35% van de private investeringen in R&D!

1 2 3

Brainport Avenue café Historisch Openluchtmuseum Eindhoven 4-10-2012

Donderdag 4 Oktober 2012

Op donderdag 4 oktober 2012 vindt het eerstvolgende Brainport Avenue café plaats. Het thema van dit café is weer “Cradle to Cradle”. Dit keer brengen we een bezoek aan het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven, om te zien dat Cradle to Cradle van alle tijden is. De Brainport Avenue cafés, de informele netwerkbijeenkomsten die wisselende thema’s hebben, worden een aantal  malen per jaar  georganiseerd voor alle ondernemers in het Brainport Avenue-gebied (van 15.30 uur – circa 18.00 uur). De deelname is gratis.

Het thema “Cradle to Cradle”
Cradle to Cradle (C2C): wat is het nu eigenlijk precies en wat kun je er als ondernemer mee?  En wat voor technologische en economische kansen biedt een gezamenlijke aanpak? Op deze inspirerende middag vertelt Sef Sweegers van Van Gansewinkel meer over de achtergronden van C2C en laat aansprekende voorbeelden van de toepassing van C2C én samenwerking in de praktijk zien. Daarna volgt een rondleiding door het prehistorisch dorp, waarbij duidelijk wordt dat C2C niet nieuw is en ook geen hype, maar juist iets wat heel natuurlijk en vanzelfsprekend is. Samen napratend onder het genot van een hapje en drankje sluiten we de middag af.

Programma

15.30 uur          Ontvangst

16.00 uur          Welkom, C2C en praktische toepassingen door Sef Sweegers van Van Gansewinkel

16.30 uur          Rondleiding door het prehistorisch dorp, waarbij een relatie wordt gelegd met C2C

17.15 uur          Napraten onder genot van een hapje en een drankje

Locatie: Historisch Openluchtmuseum Eindhoven
Boutenslaan 161 B
5644 TV Eindhoven

Aanmelden Brainport Avenue café op 4 oktober aanstaande
Het aantal plaatsen is beperkt. Bent u benieuwd naar hoe u samen met uw collega-bedrijven in Brainport Avenue voordeel kunt behalen met C2C-toepassingen, meldt u zich dan uiterlijk maandag 24 september aan d.m.v. het invullen van onderstaand aanmeldformulier.

Vragen?
Brainport Avenue heeft een eigen projectbureau dat te bereiken is via info@brainportavenue.nl.

Historisch Openluchtmuseum Eindhoven
Het Historisch OpenluchtMuseum Eindhoven is onderdeel van het (top)sport- en recreatiegebied Genneper Parken. Het bestaat uit unieke reconstructies van het dorpje ‘Eversham’ uit de ijzertijd (750 – 50 vóór Christus), een hoeve van rond het jaar 1000 en het middeleeuwse stadje ‘Endehoven’ (1250 – 1600 na Christus). Alle gebouwen en hun ‘verhalen’ zijn gebaseerd op vondsten uit de Kempen of Eindhoven. Zo komt de geschiedenis tot leven en maken bezoekers kennis met het Eindhoven uit de prehistorie en middeleeuwen.

Over Brainport Avenue
Brainport Avenue omvat grofweg het gebied vanaf knooppunt Leenderheide tot en met Ekkersrijt. Dit gebied is door het Rijk aangewezen als een belangrijke internationale toplocatie voor de high tech kennis- en maakindustrie in Nederland. Brainport Avenue streeft naar een kwalitatieve hoogwaardige ruimtelijk ontwikkeling in héél het gebied. Het thema C2C  sluit hier naadloos op aan.