ASML 2

Binnen Brainport Avenue heerst een klimaat van open innovatie. Samen werken is dé succesfactor!

The Strip

Ontmoet vandaag uw partners van morgen!

N2 's nachts

Brainport is goed voor 25% van de Nederlandse export, en 35% van de private investeringen in R&D!

1 2 3

Brainport Avenue café 22-11-2012

Donderdag 22 November 2012

UITNODIGING

Locatie: Phoenix 3D Metaal, Fijenhof 6, 5652 AE Eindhoven

Op donderdag 22 november 2012 vindt het eerstvolgende Brainport Avenue café plaats. Het thema van dit café is “winst door duurzaamheid”. Dit keer brengen we een bezoek aan het bedrijf Phoenix 3D Metaal op bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven om de mogelijkheden van duurzame oplossingen in de praktijk te zien. De Brainport Avenue cafés, de informele netwerkbijeenkomsten die wisselende thema’s hebben, worden een aantal  malen per jaar  georganiseerd voor alle ondernemers in het Brainport Avenue-gebied (van 15.30 uur – circa 18.00 uur). De deelname is gratis.

Het thema “Winst door duurzaamheid”
Voor Phoenix 3D Metaal worden op dit moment een paar scans uitgevoerd op het gebied van duurzaamheid. De bestaande situatie en huidige kosten worden in kaart gebracht en vergeleken met een situatie waarin bepaalde maatregelen worden toegepast. Tijdens het Brainport Avenue Café presenteren we de resultaten en tonen we tijdens een rondleiding in de praktijk welke geldbesparende mogelijkheden er zijn. Ook zal nogmaals aandacht worden besteed aan de speciaal voor Brainport Avenue ontwikkelde C2C ambitietool.

Het programma

15.30 uur      Ontvangst

16.00 uur      Welkomstwoord door Nicole Ramaekers, portefeuillehouder Duurzaamheid & C2C van Brainport Avenue

16.15 uur      Presentatie van het besparingsvoorstel op het gebied van energiezuinige verlichting door de heer Tom van der Mésche van  Perpetuum Energy

16.45 uur      Presentatie over verborgen afvalkosten door de heer Pieter Reus, SRE Milieudienst

17.15 uur      Start rondleiding door het bedrijf met aansluitend netwerkborrel

Aanmelden Brainport Avenue café op 22 november aanstaande
Bent u benieuwd hoe u samen met uw collega-bedrijven in Brainport Avenue voordeel kunt behalen door C2C-toepassingen, meldt u zich dan aan voor het Brainport Avenue café op donderdag 22 november aanstaande bij Phoenix 3D Metaal in Eindhoven via onderstaande inschrijfformulier.

Vragen?
Brainport Avenue heeft een eigen projectbureau dat te bereiken is via info@brainportavenue.nl.

We hopen u te mogen ontmoeten op 22 november aanstaande.

 

Dit Brainport Avenue café wordt mede mogelijk gemaakt door:

Over Phoenix 3D Metaal
Phoenix 3D metaal gevestigd in Eindhoven, is een modern uitgerust bedrijf met als specialisme het ontwerpen, engineeren en vervaardigen van 3D en 2D gevormde plaatwerkdelen in ferro en non-ferro metalen met de rubberperstechnologie, hét alternatief voor dieptrekken in kleine en middelgrote series. De focus op slim construeren: materiaalverbruik, sterkte, duurzaamheid en (organische) vormgeving van het product maakt deel uit van de toegevoegde waarde die Phoenix 3D Metaal haar klanten te bieden heeft.
Phoenix is in 1960 gestart als eenmansbedrijf en is uitgegroeid tot een innovatieve organisatie met een dynamisch en hecht team van goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van specialistisch plaatwerk voor toepassingen in diverse branches.

Over Perpetuum Energy
Onze ambitie is om bedrijven en non-profitorganisaties te helpen met concreet besparen op energiekosten, reduceren van CO2-uitstoot en het verduurzamen van hun vastgoed. Focus ligt daarbij op energiezuinige verlichting en zonne-energie. Met de innovatiekracht, kennis, ervaring, creativiteit én integriteit van onze mensen en partnerbedrijven maken wij voor onze opdrachtgevers het verschil. Wij vervullen voor onze opdrachtgevers de rol van adviseur en regisseur. Van inventarisatie van uw huidige situatie tot installatie van uw energiezuinige verlichting of energiedak en het organiseren van budgetneutrale financiering. Daarbij telt voor ons maar één ding: Realisatie van het met u afgesproken resultaat.