Brainport Avenue by Night

Internationale oriëntatie is de norm.

Impressie 1

Brainport Avenue: De internationale etalage voor de High Tech kennis- en maakindustrie.

C2C: Parkeergarage

De gezamenlijke C2C aanpak in Brainport Avenue biedt vele technologische en economische kansen.

1 2 3

Jan Roos

Programma Manager & secretaris kwaliteitsteam - Brainport Avenue

Bij dit prachtige project van internationale betekenis, pak ik als programmamanager de uitdaging op om een omgeving te creëren waarin we met alle partners de ambitie van de gebiedsontwikkeling waar maken. Inspireren, motiveren en kansen pakken. Vooral die combinatie van strategie en de vertaling naar concrete maatregelen in het veld spreken me aan.

Anneke Coolen

Adviseur Ruimtelijke Kwaliteit - Brainport Avenue

Als strategisch adviseur draag ik mijn steentje bij aan de ontwikkeling van de Brainport Avenue,  de etalage van Brainport Eindhoven. Samen met de regiogemeenten bewaak ik de ruimtelijke kwaliteit en samenhang van de totale ontwikkeling. Voor inhoudelijke vragen over ruimtelijke kwaliteit / gebiedsontwikkeling kun je bij mij terecht.

Hans van Amelsvoort

Projectleider Communicatie - Brainport Avenue via gemeente Eindhoven

Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat de naamsbekendheid van het Brainport Avenue gebied wordt verhoogd? En hoe zorgen we er voor dat Brainport Avenue inhoudelijk bijdraagt aan de (inter)nationale bekendheid van Brainport? Door letterlijk en figuurlijk aan de weg te timmeren en door de realisatie van kunst en lichtobjecten beinvloeden we het beeld van Brainport Avenue positief. 

Brigitte Dillen

programma-ondersteuner -