Brainmarker

De Brainmarker, een innovatieve, unieke reclamemast/landmark

Op een prominente locatie aan Brainport Avenue, op een van de grootste knooppunt van vier drukke doorgaande Europese snelwegen, staat een unieke landmark waar de innovatieve regio Zuidoost-Brabant trots op is.
De Brainmarker!

Deze fraai vormgegeven 42 meter hoge zuil, is speciaal voor de Brainport regio ontworpen i.s.m. de Design Academy Eindhoven. Hij verbeeldt de kernwaarden waar de Brainport regio voor staat: high tech, creëren en ontdekken, innovatie! Met zijn indrukwekkende formaat reclameoppervlakte van tweemaal 54 m², is de Brainmarker een niet te missen 'brandbuilder'. Een uiterst effectief massamedium waarop reclameboodschappen 24 uur per dag getoond worden aan meer dan 140.000 passanten dagelijks!

De eerste Brainmarker is geplaatst op het terrein van Van der Valk Hotel Eindhoven. In Brainport Avenue zijn een aantal locaties aangeduid voor een nieuwe Brainmarker.

Wilt u ook uw merk naar grotere hoogte brengen? Ontdek de mogelijkheden van adverteren op de Brainmarker! Voor meer info kijk op www.brainmarker.nl

Voor meer informatie: Judith Kraaijvanger
Project manager Brainmarker Projects B.V.
Brainmarker Projects B.V. | Aalsterweg 322 | 5644 RL | Eindhoven
T: 06-101 42 104 | E: judith@brainmarker.nl | W: www.brainmarker.nl